IKEA

Denna fina lapp hittade jag och Andreas när vi var på Ikea sist. HAHAHA! Helt sjukt roligt!

Run - Gnarls Barkley

BÄSTA låten ever! Den passar till allt : Ex. Träning / dansa / "bli glad låt" / städa  - you name it!
PS. Det är Justin Timberlake som är "programledaren" i musikvideon.

Minnen

Blir fortfarande lika glad när jag läser detta fina brev! =)

Flyt

C-uppsats skrivande är det enda som gäller nu i sluttampen av Högskoleutbildningen. Fick reda på att jag klarade min SISTA tenta idag!!! ( super duper truper glad) äntligen ser jag ljuset i tunneln!
Jag och min Lindsay hade otroligt mycket flyt idag, då vi skulle göra 1 intervju till C-uppsatsen och det slutade med 4 intervjuer då de ställde upp på rad! Och sen bokade vi in de 2 sista på fredag!
Vi var i Oskarström idag och fikade på Bykokerskan som ligger där i den lilla byn, super mysigt hade vi och galet gott kaffe hade de med! En mycket viktig punkt i en students liv må jag säga!
Sen har jag "Hejjat" på min sambos elever i telefonen ca 50ggr på 10 sekunder, haha de är så söta! Får väl ta och hälsa på dom snart igen=)
MIN FINA LINN!!

Veronica Maggio


På högskolan

img_0473 (MMS)

På högskolan


Sol!

Jag är helt slutkörd, av paper och tentor som ska skrivas om en bok VARJE vecka, och dessutom jobba upptill. Nä, nu orkar jag inte mer, behöver lite avkoppling. Därför tänkte jag och Andreas ta en veckas ledighet närmare påsk, då Andreas elever har påsklov. Vi båda är rätt trötta och slutkörda efter en jobbig vinter med mycket jobb och donade. Vi tänkte en sista minuten med charter till Gran Canaria eller något liknande. Sol ska det vara iallafall. Vi får se vad som händer, hoppas det finns något när det närmar sig=)

Big Brother

Nu blev jag lite irriterad faktiskt! Hur kan Gurkan "acceptera" allt, som han sa: svarta, vita, tjocka, smala - allt. Och sen säga att han inte accepterar Vanessas val av att ändra sitt kön!? Där sjönk han rejält i min ögon! Dåligt Gurkan!

Parlamentet med vin i glaset:)

img_0467 (MMS)

Parlamentet med vin i glaset:)


Myskväll

img_0133 (MMS)

Myskväll


Sovrumsfönster

img_0461 (MMS)

Sovrumsfönster


Skype

img_0465 (MMS)

Vem har sagt att man inte kan plugga trots att man är i olika städer!? Skype rocks!!


Häftig 10-åring!

Kolla in Will Smiths lilla dotter Willow Smith, hennes låt är ju super bra! Dessutom har jag hört denna låt när jag varit ute och dansat! Inte illa pinkat för att vara 10! =)

Samma låt

Har ni hört att H&M och Körslaget har använt sig av samma låt?! Jag kunde bara hitta Körslagets reklamsnutt och originallåten men lyssna extra nog nästa gång ni ser en H&M reklam!

Ringar

Som sagt har vi fått andreas mormor och morfars ringar som är från 1955. Men vi vill göra dom fina och få ihop det så att vårt datum kan få plats. Så tanken är att vi ska sätta ihop en ring med de vi fått så det blir två ringar i en, med deras graveringar kvar och gravera in vårt datum i den nya "delen" av ringen. Svårt att förklara är det någon som fattar vad jag menar?
EXEMPEL: de "gamla" ringarna i de nya:
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Men vet inte alls hur vi ska göra därför får vi aldrig tummen ur så att säga. Jag börjar bli så trött på detta så alla tips och idéer välkomnas!

Tårta

Det finns vissa som bakar en tårta, men det finns andra som bakar en TÅRTA. Kolla in dessa tårtor som Johanna har gjort.

Tomt

Satte mig i soffan precis, och kände hur musten gick ur mig totalt. Bjuder på en bild från nyårsafton istället =)

The Moniker

Lyfter taket med "Oh my God" så grymt bra, svängig låt! Hoppas de vinner så de kan vinna Eurovision åt Sverige! Vi bara måste skicka en grymt svängig låt detta år så vi kan vinna någon gång!!

Påslakan

Jag vill köpa lite nya och fräscha påslakan till vår säng. Här är några som jag kan tänka mig köpa. Har ni några tips??
GLASÖRT TRÄD Påslakan 1 örngott  Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
JORUN FRÖ Påslakan 1 örngott gul, svart Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
KAJSA STEN Påslakan 1 örngott brun, svart Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
RENATE Påslakan 1 örngott flerfärgad Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
RENATE BLOM Påslakan 1 örngott flerfärgad Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm
Bilder från: H&M, Ikea, och Sovtex.

Roliga plantor

Vasos bem legaus 0 Fun Planters Displaying Familiar Faces from Good Studio: The Facepot
Vasos bem legaus 2 Fun Planters Displaying Familiar Faces from Good Studio: The Facepot
LÄNK

Vårtecken

Första vårtecknet för oss var att plantera lite vårlökar och sätta ut på balkongen. Det blev påskliljor och penséer. Äntligen lite värme!

ÄNTLIGEN!!

Zara finns nu som webbutik!! YES!!
För er som inte vet så är Zara min absoluta favorit butik, och eftersom inte Zara finns som butik i Halmstad så besöker jag inte butiken så ofta men nu! Nu finns Zara som webbutik!

Dröm

Just nu drömmer jag mig bara bort, långt långt långt långt bort...

Segbomb

Har jobbat 8-12 idag, och nu ska snart Linn komma hit för att plugga lite C-uppsats, sen ska jag och Andreas vara stödfamilj hela helgen och hämta vårt "extra barn" på dagis. Så det är fullt upp precis som det ska vara i mitt liv =)

Fotoshoot

Min gamla vän Sofie Johanson är en duktig fotograf, dessa bilder tog hon på mig under gymnasietiden! Super fina! Kolla in hennes blogg HÄR


Håruppsättning

Här är en tjej som vet hur man gör en "enkel" och snabb håruppsättning som ska likna Rihannas. Ni som har långt hår kan ju testa!

Oprah Winfrey

Sitter och kollar på Oprah, och gråter för den familj hon har med i programmet som var med i en bilolycka och förlorade alla sina 3 barn men överlevde själva. Ush att man som människa ska gå igenom sådant hemskt! Livet är allt orättvist på många sätt och för många människor. =(

Typiskt män?


3 sätt att bli gladare!

Enligt Cosmopolitan kan man bli gladare genom att göra så här:

Var vardagskreativ
Psykologer har länge talat om det ”flow” som inträffar när du är helt absorberad i en kreativ aktivitet, som kännetecknas av att du nästan glömmer bort tiden. Du kanske inte målar som Monet eller spelar gitarr som Jimi Hendrix, men det är inte resultatet som är vitsen. Fundera på vad just du kan bli uppslukad av, och sätt sedan av tid regelbundet för att göra just det. Till slut kommer du att längta efter att plocka upp kameran/pennan/ stickningen när det börjar närma sig.


Ring dina topp fem
Du får ut mer glädje av att umgås med gamla vänner som du känner och älskar sedan länge än med flyktiga bekanta, visar en studie vid Northern Arizona University. Så i stället för att försöka adda fler på Facebook, ring upp de där fem vännerna du känt forever och ta igen allt som ni missat.


Ge bort något
En studie som publicerades i tidskriften Science visade att människor som gav bort en del av sin årsbonus till andra blev gladare än dem som inte gjorde det. Till och med att ge så lite som 30 kronor kunde kopplas till ett lyckorus. Ha det i åtanke i vardagen: Kanske din kollega behöver en latte, eller din mamma skulle bli överlycklig för det där nagellacket du ändå aldrig använder.

 

 


Jobb

Är helt slut i huvudet, jobbade min första dag som vikarierande enhetschef idag. Och jag må säga att chefer har en hel del att göra. Det var jätte kul men just nu snurrar alla siffror i huvudet på mig. Jag är dock tacksam att de andra cheferna hjälper mig när jag fastnat.

Reunion

När Storm fyllde år bjöd hon in det "gamla" gänget från gymnasiet. Vi har inte varit tillsammans allihop sen gymnasiet. Så kul att ha bilder på oss tillsammans igen! Alla förrutom Maria M var med, synd men vi kommer ju ses fler gånger nu när alla bor hemma i Halmstad igen!
DÅ: studenten 2006
NU: 2011

What´s my name...


Rolig 5-åring


The Oscars 2011


Super Mario Bros

Köpte detta Wii spel när jag var på Ge-kås sist, sjukt roligt! Det var som om man gick tillbaka i tiden när man satt framför sitt 8 bitars och tjocktv med en kompis och spelade i timmar och mamma ropade hela tiden på en att gå ut och leka istället! =)

RSS 2.0
Här är din normala hemsida